Philips Expanium

Hvis det er en CD-basert MP3-spiller du ønsker deg, behøver du ikke lete lenger - denne lekre saken fra Philips er vi veldig fornøyd med.

Publisert
Sist oppdatert

CD-baserte MP3-spillere kan spille av vanlige musikk-CDer, samt CDer med MP3-filer. Hvis du brenner filene i MP3-format, får du plass til flere hundre låter på én plate, noe som nesten kan måle seg med de harddiskbaserte jukeboxene. Samtidig koster slike CD-spillere mye mindre enn jukeboxene.

Vi har testet flere CD-baserte MP3-spillere, og de har hatt varierende kvalitet. Men den nyeste Philips Expanium-modellen er det lite å utsette på, kanskje bortsett fra at den hører til den høyere prisklassen.

Masse stil

Det første vi legger merke til er hvor stilig og fin spilleren er. Den er meget slank, sølvfarget og diskret, og veier kun 220 gram med batterier og en CD. Alle knappene som styrer avspillingen er smart skjult på undersiden av spilleren, og det følger med en fjernkotroll som gir deg full kontroll over spillerens funksjoner. Fjernkontrollen har også en LCD-skjerm som viser informasjon om låten som blir spilt og spillemodus.

Spilleren bruker to oppladbare batterier, og i tillegg følger det med en ekstern boks du kan koble til, som har plass til to AA-batterier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer