Philips Expanium

Philips er på offensiven med MP3-produkter, og vi har testet Expanium, en MP3-spiller som leser brente CD-plater.

Publisert

Mange har ventet med å kjøpe produkter som spiller av MP3-filer, ikke minst fordi minneløsningene er både dyre og har begrenset lagringsplass. Når Philips nå er på banen med en MP3-spiller som leser både CDR og CDRW-plater, så vil det garantert føre til at flere vil vurdere anskaffelse.

Leser alle CDer

En blank CDR-plate koster under femmeren mange steder, og gir plass til mellom 150 og 200 MP3-filer. Det betyr 10-12 timer med musikk i CD-kvalitet pr plate. Det som er så fint med Expanium, er at den leser multisesjons-CDer, dvs CDer som er brent flere ganger. I klartekst betyr det at du kan brenne tyve filer, og brenne flere etterhvert på samme CDen. MP3/CD-spillere vi har testet tidligere, vil kun lese de siste filene som ble brent til CDen.

Expanium er til forveksling lik en vanlig bærbar CD-spiller; og den kan da for øvrig også spille vanlige musikk-CDer. Den er er litt større enn årets modeller, men verken plagsomt stor eller særlig tung (260 gram uten batterier). Den er utført i plast, men dekselet er forgylt med metallisk lakk for å gi den et mer eksklusivt ytre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer