Philips hdd 070

Ingen skal beskylde Philips for å ikke prøve å forbedre produktene sine, og nå lanserer de en ny versjon av sin lille iPod Mini-konkurrent. Er den noe bra?

Philips hdd 070
Publisert
Sist oppdatert

Små MP3-jukeboxer er populære gadgets, det er tross alt ikke alle som ønsker å ha med seg de fysisk store spillerne, og heller ikke har behov for mange titalls gigabyte med musikk. iPod Mini er naturligvis den store suksesshistorien, men det finnes også andre produsenter som lager lignende produkter.

Philips har tidligere sluppet hdd 060, med 1.5 GB lagringsplass. Nå oppdateres denne modellen med litt bedre spesifikasjoner, selv om utseendet er likt.

Størrelse og stil

Spilleren er absolutt blant de minste på markedet, den veier bare 93 gram og er svært håndterbar fysisk. Den får nok plass i de aller fleste lommene.

Stygg er den heller ikke, det er tydelig at Philips prøver å fri til iPod-kjøperne med den stilige designen og innpakningen. Den er kremhvit, med sølvfargede kanter og knapper. Selv displayet har en hvit bakgrunn, akkurat som iPod.

På forsiden av spilleren finner vi fire knapper som styrer menyer og avspilling, og langs høyresiden ligger volumknappene samt to funksjonsknapper.

Siden den forrige utgaven har spilleren fått to viktige forbedringer – lagringskapasiteten er økt fra 1.5 til 2 GB, og den har fått innebygd FM-radio. Prisen er samtidig også blitt noe lavere, så resultatet er absolutt mer valuta for pengene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer