Philips hdd060

1.5 GB-jukeboxene kommer for fullt, og nå er den meget attraktive Philips-løsningen i butikkene. Den er unektelig svært fin, men hvordan er kvaliteten?

Publisert
Sist oppdatert

Etter at Cornice lanserte sine små 1.5 GB-diskene har stadig flere produsenter sluppet minijukeboxer som har plass til rundt 375 låter i MP3-format samtidig som størrelsen er svært liten.

Vi har nylig testet en slik løsning fra iRiver, som imponerte oss med både flott lyd, støtte for mange formater, FM-radio og driverløs installasjon. Klarer hdd060 fra Philips å konkurrere?

Førsteinntrykket er svært positivt: jukeboxen er virkelig liten, og veier ikke mer enn 93 gram. I tillegg er utseendet svært stilig, faktisk minner kremfargene en god del om Apples iPod.

Frontsiden av spilleren består av en ganske liten skjerm og fire navigasjonsknapper. På høyresiden justerer vi volumnivået og går inn på menyen, mens på venstresiden plugger du inn USB-kabelen, strømmen og hodetelefonene.

For å kunne bruke spilleren, må du installere programvaren som følger med. Her er det altså ingen driverløs installasjon, selv om programmet fungerer relativt greit. Det er i alle fall mulig å bruke spilleren som ekstern lagring til andre typer filer enn musikk.

God brukervennlighet

Til tross for del lille skjermen er betjeningen av spilleren meget enkel. Når du skrur på spilleren får du opp en meny som lar deg gå gjennom spillelister og sortere låtene etter artister, album og sjangere. For å stille inn på mer avanserte funksjoner, trykker du på menyknappen, og der kan du justere lydkvalitet og andre detaljer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer