Philips HDD100

Philips vil ha en bit av jukebox-kaken, og lanserer nå sin HDD100. Til tross for pent utseende har spilleren noen problemer som gjør at vi ikke kan anbefale den uten forbehold.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om det fremdeles er Apples iPod som er kongen over jukebox-markedet, lanseres det stadig nye produkter av varierende kvalitet. Nå kommer Philips på banen med sin stilige og funksjonelle HDD100, et produkt som har flere gode sider, men samtidig plages av mange problemer.

Når det gjelder funksjonalitet, byr ikke HDD100 på noen dramatiske nyheter - den har en 15 GB harddisk, innspilling av lyd via mikrofon eller optisk inngang, støtte for MP3- og WMA-filer og USB 2.0-tilkobling. Altså, de fleste behovene til en mobil musikkelsker bør være tilfredsstilt.

Pen på utsiden

Selve jukeboxen har et absolutt stilig, retroaktig utseende. Den er relativt liten, veier 168 gram, og har et ukomplisert ytre med få knapper. Alle inn- og utgangene befinner seg øverst, og der plugger du inn USB-kabelen, strømmen, opptakskabel og hodetelefoner. De medfølgende øreproppene har for øvrig en liten fjernkontroll som lar deg justere volumet og skippe låter.

Kontrollen foregår via knapper plassert nedenfor skjermen, som brukes til å bla gjennom menyvalg eller styre musikkavpillingen. På siden kan du justere volumnivået og bytte mellom meny- eller bibliotekmodusen som gir deg oversikt over all musikken som ligger på enheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer