Philips hdd120

Philips relanserer nå sin jukebox med større kapasitet og andre forbedringer. Klarer hdd120 å konkurrere med iRiver og iPod?

Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2003 prøvde vi hdd100, den første MP3-jukeboxen til Philips. Til tross for et meget stilig utseende og enkel bruk ble vi likevel litt skuffet over manglende tilleggsfunksjoner og høy pris. Nå er en forbedret utgave gjort tilgjengelig, og selv om det ikke akkurat er den ultimate jukeboxen vi snakker om her, er den langt mer konkurransedyktig.

Den største nyheten i hdd120 er at harddisk-størrelsen har økt fra 15 til 20 GB. Det betyr plass til omtrent 5.000 MP3-filer eller 8.000 WMA-filer. Dessverre har ikke spilleren noe særlig andre funksjoner som radio. Stemmeopptak er det imidlertid plass til, og takket være en optisk linjeinngang kan du også ta opp lyd fra eksterne kilder som konverteres til MP3-format.

Mørk skjønnhet

Én ting som får hdd120 til å skille seg ut fra konkurrenter er det spesielle utseendet. De aller fleste MP3-jukeboxene er tross alt sølvfarget, mens hdd120 er svart, med sølvfargede kanter. Til og med displayet har mørk bakgrunn og hvit tekst, noe som ser spesielt og uvanlig ut. Fargesammensettingen, designen og finishen gir spilleren et eksklusivt preg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer