Philips lanserer mini-jukebox

Synes du dagens MP3-jukeboxer er for klumpete? Philips lanserer nå en av de aller minste musikkjukeboxene på markedet.

Philips lanserer mini-jukebox
Publisert
Sist oppdatert

Etter Apples enorme iPod-suksess er MP3-jukeboxer blitt enda mer populære. Det er også blitt viktigere å fokusere på design og vekt. Philips har uten tvil fulgt med på utviklingen, og lanserer i disse dager en svært liten og fin spiller, selv om den riktignok har ganske begrenset lagringsplass.

Hdd060 skal ha en omkrets tilsvarende et kredittkort, og veier ikke mer enn 93 gram. Utseendet er stilig og behagelig, og vi blir ikke forundret om jukeboxen blir populær hos kvinnene.

Liten disk

Kapasiteten på spilleren er dessverre ikke allverden, da den innebygde disken er på kun 1.5 GB. Spilleren baserer seg nemlig på de nye, små Cornice-diskene, som mange andre produsenter har begynt å bruke i det siste. Disken skal, i følge Philips, gi plass til omtrent 375 låter i MP3-format. Det er også mulig å lagre andre datafiler på spilleren. Batteriet sørger for en spilletid på inntil 10 timer.

Spilleren har flere equalizer-innstillinger og bass boost for optimal lyd, og det følger med ørepropper, kabler og nødvendig programvare i pakken.

Prisen for Hdd060 er 2.995 kroner, og spilleren skal være i salg i februar. Vi kommer selvsagt tilbake med en test så snart som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer