Philips satser på musikk og film uten en tråd

Philips bygger videre på sitt Streamium-konsept, og lanserer nå flere musikkanlegg som streamer musikk, video og radio fra Internett - trådløst til stua.

Publisert
Sist oppdatert

Amsterdam, Nederland (DinSide Data): Under årets Pre-IFA samling i Nederland fikk europeisk presse se hvilke planer Philips har på hjemmeunderholdningsfronten fremover. Ikke uventet ønsker Philips å bygge opp hjemmeunderholdningen rundt TVen, og viste blant annet TVer med innebygd DVD-spiller, radio, harddisk og 5.1-lyd.

Uten en tråd

Men det ble også vist flere andre spennende produkter, blant annet fanget de nye Streamium-spillerne vår interesse. Som navnet antyder er dette musikkanlegg som kan streame musikk fra Internett eller fra PCer i nettverket, og for første gang viste Philips frem Streamium-modeller som kan streame musikken trådløst via standard WLAN (802.11b).

Philips har samarbeid med blant andre MP3.com og Musicmatch om leveranse av innhold til Streamium-spillerne, og allerede nå kan du velge mellom flere tusen kanaler som sender musikk døgnet rundt. I tillegg kan spillerne streame musikk fra PCer som ligger innenfor lokalnettet, i utgangspunktet MP3 og MP3Pro-filer. Men i følge Philips skal spillerne kunne oppgraderes til å støtte nye, fremtidige formater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer