Photogene for iPad

Avansert bilderedigering - helt uten tastatur og mus.

Photogene gjør bilderedigering enkelt med fingertuppene.
Photogene gjør bilderedigering enkelt med fingertuppene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har en oppfatning av iPad som et supplement til PC-en, som egner seg best til konsum og dårlig til produksjon. Men i løpet av produktets relativt korte levetid har det dukket opp innovative app-er som løser oppgavene vi tidligere var nødt til å bruke PC-en til, men gjerne på en litt annen - og kanskje vel så intuitiv måte.

Bilderedigering er et godt eksempel. For en tid tilbake demonstrerte Adobe hvordan iPad kan brukes til relativt avansert bildebehandling - bare ved å bruke fingerbevegelser. Foreløpig må iPad-brukere klare seg med en begrenset Express-versjon av Photoshop, men det finnes noen spennende, og mer omfattende alternativer.

Imponerende app til 21 kroner

Ett av dem heter Photogene, som er et verktøy som har utviklet seg til å bli et funksjonsrikt arbeidsredskap for deg som ønsker å gjøre mer enn bare enkel bildefiksing. Her kan du for eksempel gjøre omfattende endringer på lys og farger, du kan fjerne støv og andre uønskede elementer i bildet, og du kan legge på effekter som rammer, speiling, skygge og snakkebobler.

(Fortsetter etter bildene)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer