PhotoJoy - kreativ bildevisning

Slik har du neppe sett bildene dine før.

PhotoJoy - kreativ bildevisning
Publisert
Sist oppdatert

Bilder på PC er innrømmelig en noe kjedelig affære - de fleste nøyer seg med å bla fra bilde til bilde og vise dem på full skjerm.

Dagens godbit, PhotoJoy, gjør bildevisning på PC-en langt morsommere.

Med PhotoJoy kan du vise bildene dine på nye måter - du kan lage collager som du kan bruke som skrivebordsbakgrunn, og som selv sørger for å bytte ut bildene med jevne mellomrom.

I tillegg kan du lage morsomme, tredimensjonale, skjermbeskyttere og velge blant en rekke varianter, som stadig blir flere i antall og kan lastes ned fra nettsiden.

De 10 lekreste skjermsparerne

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Via såkalte PhotoToys kan du også gjøre andre morsomheter med bildene. For eksempel kan du lage en terning med bilder på hver side som du kan snurre på, vise bildene som om de er i et magasin som blar side for side, eller du kan "henge" bildene i en tråd du kan dra rundt på skjermen.

I tillegg kan du laste ned en haug av bilder fra nettsidene om du trenger påfyll av bilder.

Dette programmet finner bildene dine

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer