Photoscape 3.0

TIPS: Dette programmet gjør det lettere å skrive ut bilder.

Publisert
Sist oppdatert

Nettet flommer over av gode bildeprogrammer, noen av dem er også helt gratis. Ett av dem er Photoscape, som både er rikt på funksjoner og enkelt å bruke.

Programmet inneholder en rekke moduler som er tilgjengelig bak sine respektive arkfaner i toppen. Her finner du blant annet en bildeviser med slideshow-funksjon, en editor som lar deg manipulere bildene på forskjellige måter og legge på tekst og visuelle effekter, samt Page og Combine - to moduler som lar deg sy sammen to eller flere bilder til collage.

Photoscape 3.0


Full kontroll

Men det er først og fremst utskriftshåndtereren og modulen som lar deg lage animerte GIF-bilder som imponerte oss mest. Utskriftshåndtereren lar deg velge mellom en rekke forskjellige bildestørrelser og plasseringer på arket, slik at du enkelt kan skrive ut mange bilder pr A4-ark, for eksempel. Du kan også sette bildestørrelsen manuelt.

Utskriftshåndtereren lar deg skreddersy resultatet på skjermen før det når papiret. Enkelt og greit.
Utskriftshåndtereren lar deg skreddersy resultatet på skjermen før det når papiret. Enkelt og greit. Vis mer


Å lage animerte/bevegelige GIF-filer er morsomt og nyttig. Legg til bildene du ønsker å bruke ved å dra og slippe, og sorter dem i ønsket rekkefølge på samme måte. Når filen åpnes, vises bildene i den rekkefølgen du lagret dem. Skal du for eksempel demonstrere noe ved å bruke flere bilder, til hjemmesiden din eller til presentasjoner, er animerte GIFer enkle å forholde seg til.

Photoscape 3.0


Gratis

Best av alt - Photoscape er et gratisprogram (Windows 2000 eller nyere), og tar ikke stor plass å installere. Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet fra denne siden.

Les også:
Gjør bildene dine bedre
Paint.net - Paint for viderekomne
Slik er iPhoto '08

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer