Photoshop 7.0 er klar

Ventetiden er over, nå er nemlig den engelske utgaven av Photoshop 7.0 i butikkene. Norsk versjon kommer snart.

Photoshop 7.0 er klar
Publisert
Sist oppdatert

En ny versjon av Photoshop er en stor begivenhet for de fleste som jobber med bilder. Den nyeste utgaven har nummer 7, og har flere gode nyheter på lager.

 • Photoshop 7.0 har blant annet fått en ny penselmotor, som gjør det enklere enn noensinne å tegne mønstre, skape egne pensler og legge på spesialeffekter.
 • Programmet har også flere nye retusjeringsverktøy som med få klikk kan fjerne støv, riper og andre uønskede artefakter. Det er også svært lett å fjerne større elementer i bildet, som for eksempel et helt menneske.
 • Den nye filleseren-funksjoner gjør det veldig lett å finne frem til bilder, og viser bildenes egenskaper som størrelse og format på en klar og forståelig måte.
 • Photoshop har også full støtte for Windows XP og Mac OS X, og flere mindre forbedringer og nye funksjoner.

  Den engelske versjonen kan altså kjøpes nå, og den koster 6.400 kroner (eks. mva). En oppgradering fra en tidligere versjon koster 1.500 kroner (eks. mva). Den norske versjonen kommer i butikkene i juli, og prisen på denne ligger på 8.400 kroner (eks. mva), mens den norske oppgraderingen fra en tidligere versjon vil koste 2.000 kroner (eks. mva).

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer