Photoshop Elements 3.0 er klar

Forbruker-utgaven av Photoshop er klar i ny utgave.

Photoshop Elements 3.0 er klar
Publisert
Sist oppdatert

Adobe Photoshop er fortsatt førstevalget blant svært mange fotoentusiaster, når digitale bilder skal fikses på. Men noen "mainstream" løsning er programmet ikke, til det er pris og muligens også brukerterskelen for høy.

Har det meste

Photoshop Elements er derfor et godt alternativ for folk flest. Programmet inneholder alle de mest brukte funksjonene fra Photoshop, gjerne presentert på en noe mer lettfattelig måte. Prisen for versjon 2.0 ligger på godt under tusenlappen i de fleste butikkene.

Versjon 3.0 av det populære "lett-produktet" ble nylig lansert. Den nye versjonen har blant annet fått en funksjon som fikser farger og eksponering i ett klikk, forbedret fjerning av røde øyne, samt funksjonenen "Healing Brush" som for eksempel kan brukes til å fjerne støv og rette ut rynker. Nytt er det også at RAW-filer kan leses direkte.

Av andre nyheter kan nevnes bedre organiseringsmulighet, muligheten til å lage bilde-eposter, samt slideshow med kommentarer, musikk og spesialeffekter

Lag dine egne DVDer

Samtidig lanserte Adobe det nye videoprogrammet Premiere Elements, som er en lett-utgave av det mer profesjonelle Premiere, men beregnet for forbrukermarkedet. Med dette programmet kan du redigere video og lage dine egne DVD-filmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer