Pimp my Facebook

Dette kan spare deg for en del tid.

Bling-bling
Bling-bling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1 884 340 nordmenn har nå konto på Facebook i følge statistikken, og daglig opprettes det tusenvis av konti hos verdens mest populære sosiale nettverk.

Og det til tross for mange protester mot den nye designen og opprør da Facebook for en tid tilbake forandret på bruksvilkårene uten å si i fra.

I dag har vi en liten godbit på lur - det finnes nemlig et lite skript du kan installere i nettleseren din, slik at du kan dra nytte av følgende godbiter:

  • Tastatursnarveier
  • Automatisk visning av store bilder i alle album
  • Store profilbilder
  • Lenker for å laste ned videoer som deles
  • Tilpasning av førstesiden
  • Alder og stjernetegn på dine kontakter
  • Muligheten for å laste ned en kalenderfil med alle bursdager
  • ... og mer til

Slik gjør du det

Facebook fixer er et såkalt Greasemonkey-script du kan installere og lett fjerne igjen om du ikke er fornøyd. Hvis du ikke vet hva Greasemonkey er, har vi skrevet om det tidligere i denne artikkelen:

Greasemonkey - tilpass nettsider

Med Greasemonkey kan du lage eller installere andres skript som endrer sidene du ser på. Blant annet har vi skrevet om hvordan du kan se tidligere omsetningstall for boliger på Finn.no og hvordan du lagrer YouTube-filmer på harddisken ved å bruke slike skript.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer