Pimp my Powerpoint

Lei av de gamle malene? Her finner du nye.

Før du begynner...
Før du begynner... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du med jevne mellomrom deltar på presentasjoner, har du sikkert sett deg ganske lei på standardtemaene som følger med fra Microsoft.

Heldigvis er nettet fullt av ressurser for deg som vil holde en presentasjon som skiller seg litt ut. Vil du dra den helt ut, kan du selvsagt også imponere med Prezi, men hvis du synes det blir litt for mye av det gode, har vi i denne artikkelen gravd frem noen nettsteder som kan være verdt å sjekke ut før du går løs på din neste presentasjon.

TemplatesWise

http://www.templateswise.com/

Tilbyr en omfattende samling av maler du kan laste ned gratis og bruke i presentasjonen din. Du kan både titte på de nyeste og de mest populære, foruten å navigere i en såkalt tagcloud (stikkordsliste) slik at du for eksempel kan se alle temaer som er tagget med stikkordet "blue" eller "music"; alt avhengig av hva slags presentasjon du skal lage. Her har du fem maler som er tagget med colourful (fargerik):

TemplatesWise har også et lite utvalg av musikklooper som du også kan krydre presentasjonene med. Looper er lydfiler laget på en måte slik at du kan spille den kontinuerlig uten synlige "stoppunkter", slik radiokanalene ofte bruker i bakgrunnen mens programlederen snakker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer