Pinell Supersound II

DAB, FM eller nettradio; hvorfor velge? Her får du alt i samme boks.

Pinell Supersound II
Publisert
Sist oppdatert

Som åtteåring fikk jeg min første lommeradio. Den kunne ikke ta inn FM-sendinger, kun kanaler som lå tett som hagl på AM-båndet. Mottakeren var imidlertid svak, men når forholdene var gode kunne jeg ta inn en og annen radiokanal på fremmede språk, (inkludert Radio Luxembourg) selvsagt akkompagnert av susing, skraping og noen underlige lyder som jeg innbilte meg stammet fra UFO-er og fremmede livsformer fra det ytre rom.

Og selv om vi 30 år senere mesker oss med visuell underholdning og åpne platearkiver til alle døgnets tider, lever radioen i beste velgående. Den bruker bare andre bærere for å nå oss.

Debatten har gått høyt de siste årene om hva som er den beste måten å formidle radiosignaler på i fremtiden. I Norge er det bestemt at DAB skal være den digitale standarden i eteren, men FM vil leve side om side med DAB i mange år ennå. Og i kulissene lurer radio på Internett, som mange spår vil bli den viktigste arenaen for radio den dagen tilgangen er med oss overalt.

Inntil videre vil vi se flere og flere hybrid-radioer, som tar inn hva det måtte være. Pinell Supersound II er en slik radio, med støtte for både FM, DAB, nettradio og trådløs streaming av musikk fra PC-en din. Som navnet antyder er det snakk om andre generasjon Pinell Supersound. Vi testet den første da den dukket opp i butikkene for to år siden, kastet terningkast 5 og gav den i tillegg et Anbefalt produkt-stempel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer