Pinell Supersound

Her er løsningen for deg som nekter å velge radioformat.

Pinell Supersound
Publisert
Sist oppdatert

Du kan neppe ha unngått å få med deg debattene som har rast omkring fremtidens radioformat. Og hvis du trodde at radio var ut, må du tro om igjen. Bare i fjor ble det solgt 800 000 radiomottakere her i landet, i følge Elektronikkbransjen.

De fleste regner FM-mottakeren som et fortidsguff som ikke har en plass i den fremtidige eteren. Når man tenker på det er det egentlig ganske snodig at selv i 2008, mer enn 25 år etter CD-spillerens inntog, skal vi fortsatt slite med sus og kanaler som faller ut når man kjører bil, for eksempel.

For faktum er at selv om NRK og P4 har bestemt seg for at DAB er fremtidens radio, selges det fortsatt langt flere FM-mottakere enn DAB-radioer.

På siden har vi selvfølgelig nettradio, som slett ikke skal kimses av. Etableringskostnadene for radiokanalene er minimale, kanalutvalget ekstremt stort, og nettet er som kjent i ferd med å bli tilgjengelig nær sagt over alt, gjennom kabler, WLAN og mobilt bredbånd.

Undertegnede har for eksempel lyttet til nettradio uavbrutt i bil over en avstand på 10 mil, helt uten sus og andre lyter, ved hjelp av mobilt bredbånd og en bærbar PC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer