Pinnacle Media Connect Home Music

Nettradio og musikkspiller for trådløst nett, som kobles til stereoanlegget ditt - vi tester SoundBridge fra Pinnacle.

Publisert
Sist oppdatert

Trådløs nettradio, mediespiller, nettlydboks - det finnes ikke noe alment kjent og akseptert navn på denne type apparat. Det har sammenheng med at de er svært spesielle samtidig som de er ment å dekke samme behov som en vanlig radio og musikkspiller.

Forskjellen ligger i teknikken og i brukergrensesnittet, det kreves litt ekstra på begge områder for at den skal fungere like greit.

Det kreves at du har et trådløst nett der den skal brukes, selv om den klarer seg med 802.11.b - den mest beskjedne varianten.

Det kreves også at du har lagret musikken du vil høre på en eller flere PCer på nettverket, i et kompatibelt format. Dessuten må den kjøre et program som kan sende musikken ut på det trådløse nettet ditt - en medieserver.

Så kreves det at du organiserer musikken, setter opp spillelister og favoritter, og legger inn de nettradiostasjonene du vil høre på. Alternativet er uendelig med knappetrykking på fjernkontrollen mens du følger nøye med på et lite 2-linjers tekstdisplay.

Pinnacle SoundBridge Home Music

Selve apparatet er rørformet 6 cm i diameter og nesten 25 cm langt. Det ligger på en gummi-krybbe, slik at det både ligger stødig og kan vris i den vinkelen som passer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer