Pinnacle PCTV Pro (2003)

Pinnacle sin toppmodell blant TV-løsningene har vært med oss en stund, vi har sjekket ut hva som har endret seg siden sist.

Publisert
Sist oppdatert

Første gang vi testet dette kortet var i oktober 2001, og du kan lese testen her. Siden vi enda ikke har funnet en TV-løsning som vi er helt fornøyd med, ville vi teste hva som har skjedd med denne løsningen i tiden som har gått.

Samme maskinvare

Innholdet i pakken er det samme som tidligere, PCI-kort, fjernkontroll, mottager for denne, programvare og lydkabel.

Installasjonen under Windows XP gikk nesten helt etter boka, drivere ble funnet og programvare ble installert. Etter omstart dukket det imidlertid opp en feilmelding vi aldri har sett tidligere, men den skapte ikke problemer etter at vi fulgte oppfordringen om nok en omstart.

Signalet fra fjernkontrollen tas i mot av et lite "øye" som sitter på en kabel, og skal festes for eksempel på skjermen. Den skal kobles til en serieport, en noe antikvarisk løsning i 2003, selv om praktisk talt alle PCer fremdeles kommer med serieporter.

Lyden kobles utvendig fra stereojack på braketten til linjeinngangen på lydkortet.

Kanalinnstilling

Først gjorde vi oss litt bort med å dra for hardt i antennepluggen da vi skulle legge om antennekabelen ned under skrivebordet, med det resultat at PCTV Pro bare fant en svært støyende TV2 under kanalsøket. Vi sjekket med vår videomaskin som tuner, og da denne heller ikke fant noen kanaler var det bare å sjekke kabelen, og feilen ble funnet. Vi hadde trukket kjernelederen ut av midtpinnen i kontakten...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer