Pinnacle ShowCenter - oppdatert

De fleste oppdateringer sørger for at produktet blir bedre, men noen ganger faller det ikke heldig ut. Vi hadde store problemer med den nyeste utgaven - ShowCenter 1000g

Pinnacle ShowCenter - oppdatert
Publisert
Sist oppdatert

Første gang vi testet Pinnacle ShowCenter hadde vi ingen problemer verken med installasjon eller bruk. Det eneste vi hadde av innvendinger, var at vi bare fikk den til å fungere med kablet nettverk. Kortspalten for trådløse nettverkskort ville ikke godta noen av våre kort, det eneste som ble støttet var Pinnacles eget 11-Mbit kort – 802.11b. Denne ”gamle” standarden har heller ikke kapasitet til å sende video med akseptabel kvalitet.

Men for kort tid siden dukket det opp en ny utgave i vår testlab - den oppdaterte modellen ShowCenter 1000g.

Den kommer med Pinnacles eget 54-Mbit WLAN-kort og oppdatert firmware. Nye versjoner av programvaren som installeres er det også, pluss muligheten for å bruke ShowCenter sammen med Pinnacles TV-løsninger til opptak, styrt fra ShowCenter. Dette hørtes jo spennende ut.

Installasjon

Pinnacle har et noe blandet rykte når det gjelder installasjon av sine PCTV-produkter. Det har skjedd mer enn én gang at vi har måttet starte med en helt jomfruelig oppsatt PC for å få installert og kjørt løsningene.

Denne gangen var ikke en gang dette tilstrekkelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.