Pinnacle Showcenter

Hvis du vil se filmer, bilder og høre musikk i stua, men alt ligger på PCen? Da kan du koble opp en Pinnacle Showcenter og sende alt over nettverket. Vi har testet.

Pinnacle Showcenter
Publisert
Sist oppdatert

Poenget med å koble PC til TV er for å kunne dele innholdet på PCen med andre, i en mer sosial situasjon. Dette setter begrensninger for hva slags materiale som kan håndteres på en akseptabel måte, siden TVer ikke har den samme oppløsningen som PC-skjermer.

Har du en LCD eller plasma-TV er ikke dette problemet like stort, men også på en del av disse skjermene er det bilder og film som egner seg best, ikke tekst og surfing. Har du et godt høyttaleranlegg koblet til TVen, så kan det også være hensiktsmessig å overføre musikk fra PCen.

Vi har testet flere enheter som er laget for å bygge bro mellom PC og TV, du finner lenker til dem i listen til høyre:

Pinnacle Showcenter - bred og lav

De andre enhetene vi har testet har vært ganske kompakte, og beregnet på å stå på høykant, gjerne på en fot.

Pinnacle har valgt et helt annet format, Showcenter har kabinett i full bredde, som passer flott sammen med andre video/lyd-enheter i hyller og rack. Den er også svært lav, og har et minimalistisk og stilig design, det falt absolutt i vår smak.

Tilkoblinger

Fra venstre har vi SCART, komponent video ut (Y/Pb/Pr), S-video og koaks, så to sett lydutganger, SPDIF digital lyd ut (koaks og optisk), 10/100 nettverk, PCCard spalte og til slutt kontakt til strømkabelen. Det er innebygd strømforsyning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer