Pioneer DR-744

Pioneer kommer alltid veldig godt ut på våre tester av CD-ROM-lesere. Vi setter spesielt god pris på den praktiske frontplaten og den gode ytelsen.

Publisert

Hva har Pioneer gjort? Har de gått vekk fra frontspalten? Pioneer DR-744 bruker faktisk en helt vanlig skuff. Heldigvis er DR-744 et lavprisprodukt som ikke fortrenger Pioneers andre lesere. Noen vil også foretrekke en god gammeldags skuff. Skuffen demper også lyden bedre enn frontspalten.

Samme gode ytelse

Selv om DR-744 hadde litt problemer på slutten, er ytelsen så godt som identisk med 1540">Pioneer DR-A14S. Rippingen av vår 73 minutters test-musikk-CD varierte bare med to sekunder og må sies å være identisk. Begge leserne ripper med maksimalt 12X-hastighet, men holder seg heldigvis tett oppunder over hele platen.

Mangelfull betjening

I tillegg til frontspalten, mangler det også betjening for musikk-CDer. Vi har alltid sett på denne muligheten som et stor pluss. Hvis du aldri bruker CD-ROM-leseren til musikk kan det likvel være en fordel å ikke ha disse knappene. Det vil da holde med ett trykk for å åpne skuffen.

Verdt prisforskjellen?

Veldig mange skal bare ha en CD-ROM-leser for å installere programmer. Da er DR-744 en meget rask og rimelig enhet. For deg som bruker CD-ROM-leseren mere aktivt til musikk og hyppige CD-bytter, vil det være verdt å betale 150 kroner ekstra for 1540">DR-A14S.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer