Pioneer DR-A04S

Pioneer kom raskt på banen etter at CD-ROM-standarden var et faktum, og var den første produsenten som kunne levere 4X- og 10X-lesere.

Publisert

UTGÅTT! Fortsatt med for sammenligningens skyld.

Pioneers 32X-lesere er de raskeste 32X-leserne i testen. A04S er et lite hakk raskere enn U06S. A04SCR er faktisk ifølge våre målinger oppe i hele 35X helt på slutten av platen! Vi minner likevel om at differensen mellom den tregeste og den raskeste 32X-leseren ikke er større enn 10%.

Vi har i ettertid målt ytelsen på ripping. Den var faktisk et hakk bedre enn broren med SCSI (DR-U06S). Selv om den ikke er best i test på ripping, er den så nær de beste at den trygt kan anbefales til dette bruk.

Leseren har knapper for avspilling av musikk-CDer på fronten.

Leseren inngår i Pioneers serie med frontspalte og selges også som OEM versjon med betegnelsen 504SCR. Frontspalten er et konsept som Pioneer foreløpig er alene om. CDen puttes inn i en spalte akkurat som en CD spiller for bil. Det hadde likevel vært praktisk om Pioneer hadde kostet på seg en lampe som viste om en CD var innlagt eller ikke, akkurat slik som Plextor har. Det er nemlig fort gjort å prøve å putte inn CD nummer 2 siden det ikke er noen skuff som kommer ut. Leseren har heldigvis en sperre for dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.