Pioneer DR-U03S

Pioneer kom raskt på banen etter at CD-ROM-standarden var et faktum, og var den første produsenten som kunne levere 4X- og 10X-lesere.

Publisert

UTGÅTT! Fortsatt med for sammenligningens skyld.

Pioneers 24X-lesere er de raskeste 24X leserne i testen så langt, da de i motsetning til de andre 24X-leserne oppnår 24X lesehastighet allerede halvveis ut på platen.

Her blir Pioneer riktig nok så vidt slått av Toshiba XM6102B i makshastighet mot slutten av platen, men bedre gjennomsnittsytelse over hele platen og lavere aksesstid, gjør at Pioneerleseren går av med seieren så langt.

Pioneers 24X-lesere er dog av de mer sedate ved ripping av musikk-CDer: De brukte nesten 23 minutter på vår 72 minutters test-CD.

Leseren har knapper for avspilling av musikk-CDer på fronten og den krever at du har SCSI-grensesnitt i maskinen din.

Leseren inngår i Pioneers serie med frontspalte og er ellers identisk med DR-U24S som har skuff. Frontspalten er et konsept som Pioneer foreløpig er alene om. CDen puttes inn i en spalte akkurat som en CD spiller for bil. Det hadde likevel vært praktisk om Pioneer hadde kostet på seg en lampe som viste om en CD var innlagt eller ikke, akkurat slik som Plextor har. Det er nemlig fort gjort å prøve å putte inn CD nummer 2 siden det ikke er noen skuff som kommer ut. Leseren har heldigvis en sperre for dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer