Pioneer DVD-A03S

Pioneer er en av de aller største leverandørene av optisk lagring. Og er en ledende aktør i markedet for CD og DVD i og utenfor PCen.

Publisert

DVD-A03S er Pioneers siste DVD-ROM-leser med EIDE-grensesnitt. Med unntak av grensesnittet er den identisk med SCSI-varianten 2001">Pioneer DVD-303S, som vi også har testet. I motsetning til 2001">Pioneer DVD-303S, som er en OEM-utgave, kommer DVD-A03S i sluttbrukerforpakning. DVD-A03S kommer også som OEM-utgave med betegnelsen DVD-103S.

Endelig i butikkene

Pioneer er ca. en måned forsinket med leveransene sine. Vi har blitt kontaktet av mange lesere som ikke har fått tak i Pioneer etter å ha lest vår test. Dette testeksemplaret er en av to DVD-ROM-lesere som er kjøpt inn til DinSide på vanlig måte. Derfor kan du nå få tak i både SCSI- og EIDE-variantene i butikken.

Pioneer alene med 6X DVD

Med en toppfart på hele 8,1 MB pr. sekund på slutten av platen, er det ingen som slår Pioneer på ytelse. På starten er det som vanlig mye lavere fart, men 3,3 MB pr. sekund er bedre enn noen andre DVD-ROM-lesere på markedet akkurat nå.

36X CD-ROM-leser?

Av en eller annen grunn kaller Pioneer dette for en 36X CD-ROM-leser. I de tekniske spesifikasjonene til 2001">DVD-303S, er de litt mer moderate og nøyer seg med 32X.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer