Pioneer DVR-320: Smart og rimelig DVD-opptaker

MINITEST: DVR-320 er rimelig, og har et par spennende funksjoner som er sjeldne å finne på rene DVD-opptakere. Vi har tatt en titt, og her er våre inntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Opptak på DVD er praktisk. Platene koster nesten ingenting, og kvaliteten blir normalt ekstremt mye bedre enn på analoge båndløsninger som VHS. Men de færreste DVD-opptakerne har funksjon for samtidig innspilling og avspilling, slik de fleste harddisk-opptakerne har. Nå er imidlertid Pioneer på banen med modellene DVR-220 og DVR-320, som begge er utstyrt med funksjonen Chase Play.

Forsinket modus

Ved hjelp av Chase Play-teknologien og en DVD-R(W) plate, er det fullt mulig å begynne avspillingen av opptaket - mens det fortsatt pågår. Tenk deg følgende: Du vet ikke om du rekker hjem i tide til detektimen starter. For sikkerhets skyld programmerer du DVD-opptakeren til å starte opptak kl 2030. Du kommer hjem 2040, og det er fortsatt 40 minutter til detektimen er ferdig. Da er det bare trykke på Play-knappen, og avspillingen starter fra begynnelsen av opptaket. Du kan deretter trykke på pause, eller spole frem og tilbake, uten at det påvirker opptaket. Du ser med andre ord opptaket i "forsinket" modus. Du kan til og med trykke på Stop, fjernkontrollen har en stopp-knapp for innspilling og en for avspilling. Genialt og enkelt. Vi har prøvd løsningen, og den fungerte forbausende bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.