Pioneer DVR A05

En dobling av brennehastigheten, det høres imponerende ut. Vi husker hvilket framskritt dette var i CD-brennerens barndom, men er doblingen like dramatisk i denne sammenhengen?

Pioneer DVR A05
Publisert

Så har altså neste generasjon DVD-R brennere kommet, med en påtagelig forbedring av den viktigste egenskapen, hastigheten. En dobling betyr i dette tilfellet fra 2x som er 2 760 KB/sekund til 4x som er 5 520 KB/sekund på topphastighet.

Innholdet i pakken

Brenneren vi testet ble levert i full pakke, med to brenneprogrammer: MyDVD og VOB Instant CD/DVD. Dessuten fulgte det med to plater, en 4x DVD-R og en 2x DVD-RW. Det er bare DVD-R som kan brennes på 4x.

Dessverre var det ikke flere 4x plater tilgjengelig til testing i denne omgang, så vi fikk bare testet ren brenning av data, samt enkel koding og brenning av DVD-film med VOB Instant CD/DVD.

Men resultatene var til gjengjeld svært overbevisende.

Halve tiden

Vi laget to filer på 2 GB og brant først disse på en vanlig Verbatim 2x plate. Det tok 26 minutter og 27 sekunder.

Vi brant så de samme filene på 4x, og denne gangen tok det bare 13 minutter og 33 sekunder!

Her snakker vi virkelig om forbedring, nesten en halvering av tiden!Vi sammenlignet også leseytelsen med DVR-A03, forrige generasjon DVD-brenner fra Pioneer, og her har det også skjedd store ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer