Pioneer DVR-A06

Så har Pioneer også slått seg sammen med + gjengen, og tilbyr nå en DVD-brenner som støtter begge standardene. Vi har testet.

Pioneer DVR-A06
Publisert

At Pioneer også tilbyr en brenner som støtter DVD+R/RW kan tolkes på mange måter. Det er lett å dra fram et skjevt smil, og påpeke at Pioneer virkelig var pionerer når det gjaldt å spre DVD-brennerne ut i verden, men formatet var DVD-R. Alle Apple-maskinene har DVD-R brennere fra Pioneer, og det er stort sett en Pioneer-brenner som skjuler seg bak mange andre merkenavn på brennere som støtter denne standarden.

Men det er vel mer sannsynlig at det ligger en svært pragmatisk markedsorientert holdning bak. Det er ingen heksekunst for Pioneer å utvikle støtte for DVD+R/RW, og det er de kombinerte brennertypene som ser ut til å vinne terreng. Derfor er det bare en fornuftig og rasjonell beslutning å tilby produkter som støtter begge standardene.

Likevel stusset vi litt da vi oppdaget en DVD-R og en DVD-RW fra Maxell i pakken, men vi fant ingen + plater...

Sterk konkurrent

Våre tester viste at Pioneer er en sterk konkurrent til de andre kombibrennerne. Den er raskere enn Sony og Nec både på DVD+R og +RW, og bare litt tregere på +R enn Nec.

Dermed er den rett og slett den sterkeste all-round brenneren:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer