Plex - et briljant mediesenter

TEST: En godbit for alle Mac-brukere, og vi ser ikke bort i fra at en Windows-versjon er på vei.

Vi har sjelden sett en mer elegant mediesenterløsning enn Plex.
Vi har sjelden sett en mer elegant mediesenterløsning enn Plex. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lokalt innhold kombineres med nettinnhold på en svært elegant måte i Plex, som i likhet med Boxee.tv er basert på Xbox Media Center; programvaren for den første Xboxen som gjorde at mange ble fristet til å modifisere konsollen sin.

Xbox Media Center-programvaren er for øvrig også "offisielt" tilgjengelig på både Mac, Linux og Windows, men denne er i all hovedsak basert på lokalt innhold og ikke like elegant integrert mot nettinnhold som Boxee og Plex. Vi vet at en Windows-versjon av Boxee er under utvikling, og antar derfor også at Plex blir å finne på Microsoft-plattformen etter hvert.

Du bør teste ut Plex - selv om du bruker Boxee.tv. I forhold til Boxee mangler Plex de sosiale aspektene med anbefalinger fra venner etc., men tar det igjen i bøtter og spann med tanke på et lekkert og mer funksjonelt grensesnitt, etter vår mening.

Og - begge disse programmene går Front Row en høy gang, som er mediesenterprogramvaren som følger med OS X. Vi skal ikke gjøre noen direkte sammenligninger i denne artikkelen, så hvis du vil lese mer om Boxee.tv, henvises du herved til denne artikkelen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer