Plextor-converter ferdig testet

Nå har vi sjekket ut mulighetene i pakken fra Plextor, grabbet, redigert og brent forskjellige formater. Her kommer den endelige dommen

Plextor-converter ferdig testet
Publisert
Sist oppdatert

Redigering av video er antagelig den tyngste oppgaven en PC blir satt på. Filene er enormt mye større enn andre datafiler, og endringer i deler av filen har som regel konsekvenser for hele datastrukturen i redigeringsprogrammet.

Prosessering av video er både tidkrevende og komplisert i seg selv, og i en spillefilm eller andre videoopptak blir det i tillegg så mye som skal prosesseres.

Derfor er ekstra prosesseringskraft kjærkomment, men en boks løser ikke alle problemer.

Her kan du lese vårt førsteinntrykk av ConvertX

Hva trenger du?

Hvilken maskinvare som er mest nyttig kommer an på bruksområdet. Skal du overføre VHS-video til DVD? Skal du lage video for publisering eller distribusjon på nett? Skal du redigere video og lage DVD med menyer?

Det finnes ikke billige løsninger som dekker alle disse behovene.

Plextor ConvertX er laget for å gjøre det enklere å overføre ferdige videoprogrammer til PCen.

Skal du først og fremst redigere video, så hjelper ikke denne boksen, da er det helt andre løsninger som skal til.

Når ConvertX er nyttig

Det som fungerer veldig bra med løsningen fra Plextor, er direkte overspilling av ferdig materiale til DVD eller VCD. Det innebærer at det eneste du skal gjøre i ettertid er å skrive inn tittelen og velge hvilket miniatyrbilde fra filmen som skal stå i den automatisk genererte menyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.