Plextor PlexWriter RW 4/2/20

CD-ROM-spesialisten Plextor er sent ute med CD-RW. Plextors nye CD-RW-brenner overskriver med 2X og skriver CD-R-plater med 4X. Kombinert med en 20X-leser, er dette en konkurrent til Sony, HP og Yamaha.

Publisert

Plextors nye CD-RW-brenner har veldig mye til felles med 2255">Plextor PlexWriter 8/20. Utseendet er identisk og som lesere er de tvillinger med identisk ytelse og problemer.

God brenner

Plextor leverer en god og solid brenner. Den har ingen problemer med noen av våre test-CDer og brenner alle med forventet hastighet.

Siden det ikke er nevneverdige forskjeller mellom CD-produksjonstiden til brennere med samme X-angivelse, er det andre ting som skiller produktene fra hverandre. Plextor har en romslig hurtigbuffer på 2 MB selv om det faktisk er oppført 4 MB i bruksanvisningen. Det er uansett rikelig til å holde følge med en 4X-brenner.

2X CD-RW-hastighet

I motsetning til Yamaha CRW4416S, brenner Plextor CD-RW-platene med bare 2X. Den hastigheten er litt i laveste laget til å bruke CD-RW-platene som en diskett, men likevel fullt brukbart i mange sammenhenger. Likevel kan du ikke brenne en hel CD-RW-plate på sparket når det tar 40 minutter å fylle platen. Mindre datamengder er derimot fullt overkommelige.

Traust SCSI-grensesnitt

Det er lenge siden FastSCSI-2 var det ypperste innenfor SCSI-teknologi. Plextors glimrende 40X CD-ROM-leser, bruker allerede UltraSCSI-3, men alle SCSI-hastigheter fungerer utmerket sammen og 10 MB pr. sekund er rikelig båndbredde til både skriving ved 4X (600 KB/s) og lesing ved 20X (3 MB/s).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer