Plextor PX-504A

I kampen om de brennbare DVD-formatene har Plextor valgt side ved å lansere en DVD+RW-brenner - PX-504A. Vi har testet brenner og alt som følger med.

Plextor PX-504A
Publisert

Plextor har ligget i teten blant produsenter av CD-brennere, helt siden starten. Da PCene bare hadde en brøkdel av dagens ytelse var en SCSI-brenner fra Plextor nærmest påkrevet for å kunne brenne CDer uten problemer.

Men det er lenge siden, i dag er PCene så kraftige og CD-brennerne så billige, at de store produsentene som var ledende på markedet er i ferd med å trekke seg ut av dette.

Det er DVD som er framtiden, det er her det enda er rom for en teknisk utvikling og et prisnivå som gjør det mer lønnsomt å investere i ny tekologi.

Tekniske forskjeller?

Dagens DVD-brennerne tilhører andre generasjon, dette gjelder både DVD+ og DVD- variantene.

I denne fasen er det ikke store forskjeller mellom ytelsen på de forskjellige produktene, siden det er samme teknikk som brukes på komponentnivå i brennerne.

Det som skiller mer er totalløsningen, hvilke programmer som følger med og hvilke praktiske muligheter som pakken byr på.

Ytelse

Plextor PX-504A har nesten de samme spesifikasjonene som hp sin brenner: 4x DVD+R brenning, 2,4x DVD+RW overskriving, 12x DVD lesing. 16x CD-brenning 10x CD-RW overskriving og 40x CD lesing.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer