Plextor PX-716A

Nå har vi fått tak i Plextors raskeste brenner, og endelig har 16x +R plater også blitt tilgjengelig. Vi har testet.

Plextor PX-716A
Publisert
Sist oppdatert

PX-716A er ikke bare den raskeste DVD-brenneren fra Plextor, den støtter også brenning av DualLayer. Den interne modellen leveres i bulk-utgave eller i retail-versjon med både sort og grå utskiftbar plastfront.

Foreløpig er den interne utgaven bare tilgjengelig med parallell ATA, men S-ATA vil komme senere. Forgjengeren PX-712A er også etter hvert blitt tilgjengelig i S-ATA utgave.

Den eksterne modellen er utstyrt med både USB og FireWire.

Retail-utgavene av brenneren leveres med Nero 6, PlexTools Professional som etter hvert har blitt svært omfattende, InCD, Pinnacle Studio 9 SE og PowerDVD. Spesielt PlexTools åpner for kontroll av en rekke innstillinger som gir fleksibilitet og avanserte muligheter:

GigaRec (overbrenning), SecuRec (platen blir passordbeskyttet), PowerRec II for optimal tilpasning til mediet, med lavest mulig feil, VariRec for finjustering av brennemønsteret (!), Q-Check for sjekking av kvaliteten på brenning, og SilentMode, hvor du kan justere hastigheter på lesing, skriving og åpning/lukking av skuffen - for å redusere støynivået.

Ytelse

Da vi testet forgjengeren PX-712A i juni, var den på noen områder helt overlegen i forhold til de andre brennerne på markedet. Både DVD+R og -R ble brent vesentlig raskere enn konkurrentene, men på DVD+RW var den helt underlegen Nec sin daværende toppmodell, 2500.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer