Plextor PX-716A

Nå har vi fått tak i Plextors raskeste brenner, og endelig har 16x +R plater også blitt tilgjengelig. Vi har testet.

Plextor PX-716A
Publisert
Sist oppdatert

PX-716A er ikke bare den raskeste DVD-brenneren fra Plextor, den støtter også brenning av DualLayer. Den interne modellen leveres i bulk-utgave eller i retail-versjon med både sort og grå utskiftbar plastfront.

Foreløpig er den interne utgaven bare tilgjengelig med parallell ATA, men S-ATA vil komme senere. Forgjengeren PX-712A er også etter hvert blitt tilgjengelig i S-ATA utgave.

Den eksterne modellen er utstyrt med både USB og FireWire.

Retail-utgavene av brenneren leveres med Nero 6, PlexTools Professional som etter hvert har blitt svært omfattende, InCD, Pinnacle Studio 9 SE og PowerDVD. Spesielt PlexTools åpner for kontroll av en rekke innstillinger som gir fleksibilitet og avanserte muligheter:

GigaRec (overbrenning), SecuRec (platen blir passordbeskyttet), PowerRec II for optimal tilpasning til mediet, med lavest mulig feil, VariRec for finjustering av brennemønsteret (!), Q-Check for sjekking av kvaliteten på brenning, og SilentMode, hvor du kan justere hastigheter på lesing, skriving og åpning/lukking av skuffen - for å redusere støynivået.

Ytelse

Da vi testet forgjengeren PX-712A i juni, var den på noen områder helt overlegen i forhold til de andre brennerne på markedet. Både DVD+R og -R ble brent vesentlig raskere enn konkurrentene, men på DVD+RW var den helt underlegen Nec sin daværende toppmodell, 2500.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.