Plextor PX-W1210TS

Dette er SCSI-versjonen av vår testvinner. Det gjorde ikke forventningene lavere, med kombinasjonen av alle vinneregenskapene og SCSI-grensesnittet som burde sikre topplassering.

Publisert

Brenneren ankom i eske beregnet på butikksalg og inneholdt brenner, programvare, dokumentasjon og lydkabel. Installasjonen av brenneren var uproblematisk, det samme var tilfellet med programvaren.

Topp ytelse

Som ventet var ytelsen helt i toppsjiktet, både som brenner og som leser. Vi brukte raske 6 minutter og 40 sekunder på å brenne vår test-CD, ny rekord. Brenning av CD-RW tok 8 minutter og 4 sekunder, som er annen plass, bare 10 sekunder etter vinneren.

Lesing av CD gjorde den med en topphastighet på over 5000 KB/sekund, og et gjennomsnitt på 3585. Dette er også ny rekord, med tydelig margin.

Aksesstiden var også i toppsjiktet, men her er det bare marginale forskjeller mellom de nyere modellene generelt.

Overlegen ripper

Det som likevel var mest imponerende, hvor den skilte seg helt markant fra alle konkurrentene, var på ripping av musikkCD. Her klarte den å rippe vår testCD på bare 3 minutter og 9 sekunder! Dette er nesten et og et halvt minutt raskere enn neste på listen, som faktisk er Plextor sin EIDE-utgave av denne brenneren.

Vi sjekket rippehastigheten både med WinDac, som er vårt standardprogram for sammenligning, og med PlexTools som følger med brenneren, og resultatet var det samme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer