Plextor videokonvertering

Sitter du på VHS eller andre gamle opptak? Få det inn på PC og DVD med denne enkle dingsen

Publisert
Sist oppdatert

De som har levd en stund sitter ofte på opptak av private begivenheter, gjort med eget analogt videokamera. Andre sitter på opptak fra TV som neppe vil sendes igjen, gjort med den gamle VHS-maskinen som ikke lenger er så ofte i bruk.

Om man vil dele dette materialet med nye generasjoner blir det vanskelig. VHS-spillere og Video8 er ikke utbredt hos målgruppen, det er det DVD eller PC som gjelder.

Løsninger for å spille over gamle analoge opptak til PC er ikke noe nytt, det finnes mange slike som vi har testet de senere årene. Likevel dukker det opp nye løsninger som både er enklere og rimeligere enn tidligere løsninger. Plextor har nylig sluppet sin Digital Video Converter som er blant de aller enkleste.

Innhold

I pakken finner du selve enheten som er på størrelse med en lighter med faste ledninger koblet til i hver sin ende. Det er en USB-kontakt i den ene enden, i den andre finner vi kontakter for komposit og S-Video og 2 stk phono til stereolyd.

I esken ligger det også en CD med drivere og programvare.

Enklere kan det ikke bli.

Installasjon

Først installeres driverprogramvaren, etter en omstart er det bare å koble Converteren til en ledig USB-kontakt, så kjøres resten av installasjonen, som inneholder brukerprogrammene og alt er klart til bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer