Pluribo leser for deg

Lei av å tråle igjennom brukeromtaler på Amazon? Sjekk ut denne utvidelsen.

Publisert
Sist oppdatert

Når du skal ut å handle et nytt produkt, er det selvsagt viktig ikke å kjøpe katta i sekken.

Vi på DinSide prøver selvsagt så godt vi kan å holde deg oppdatert på hva som er gode og dårlige kjøp, men det er naturligvis ikke ALLE modeller vi har kapasitet til å ta.

På nettet finnes det imidlertid en rekke brukertester, og spesielt hos verdens største butikk, Amazon.com, er brukerne ivrige på å poste omtaler av produkter de kjøper.

Dog er det ofte litt av en jobb å tråle igjennom hundrevis av brukeromtaler for å finne ut om folk er fornøyde med skjermen, om den lett får riper eller hva det nå er du lurer på.

Pluribo gjør jobben

Det er her Pluribo kommer inn i bildet. Denne utvidelsen til Firefox skanner igjennom brukeromtalene på Amazon.com og trekker ut høydepunktene. Ser bare her (om Canon Ixus 860 IS):

297 brukeromtaler er gjennomtrålet på få sekunder, og i et par enkle setninger har Pluribo trukket essensen ut av dem. Faktisk ser det ut til at det som står der er ganske rett også, og du kan dessuten bevege muspekeren din over enkelte av elementene for å få en nærmere beskrivelse, slik som dette:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer