PocketMail: Epost rett i lomma

Det amerikanske firmaet PocketScience har nylig presentert en ny og meget praktisk epost-løsning: PocketMail. Det er billig og kjekt, men du trenger en spesiell håndholdt datamaskin for å kunne benytte deg av tjenesten.

Publisert

En PocketMail-maskin og tilgang til en telefonlinje er alt du trenger for å komme i gang. For å sende eller motta epost, ringer du opp PocketMail-nummeret og legger telefonrøret inntil datamaskinen. En mikrofon og en høyttaler sender og mottar eposten din gjennom lydsignaler.

Det er ikke engang nødvendig å bytte epost-konto for å kunne benytte seg av tjenesten. Det er fullt mulig å videresende posten til PocketMail-kontoen fra din vanlige adresse.

Datamaskin i lommestørrelse

Det finnes i dag to datamaskiner designet spesielt for PocketMail – Sharps TelMail TN-20 og JVCs HC-E100. Sharp sitt produkt ligner på en Windows CE-maskin, men er mye mindre avansert. Foruten PocketMail, kan den benyttes som adressebok og tidsplanlegger.

JVC sin maskin derimot, har ingen ekstra funksjoner utenom PocketMail. Det gjør at prisen er lavere, 99 dollar mot 149 for Sharp TelMail.

Også i Europa

For å bruke tjenesten må man ringe opp et amerikansk gratisnummer. I tillegg finnes det et vanlig amerikansk nummer man kan ringe fra Europa. PocketScience forsikrer at europeiske gratisnummere vil være tilgjengelig innen kort tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer