Podmailing

Podmailing føyer seg ikke inn i rekken av tjenester som lar deg sende store filer. Den gjør det hakket bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Tjenester som lar deg sende store filer - noe som gjerne er et problem å gjøre via e-post - har det blitt mange av det siste året.

Vi har jo tidligere har vi blant annet skrevet om senduit, FileSupreme, YouSendIt, Box.net, Pando og PipeBytes. I tillegg har våre lesere kommet med en håndfull gode alternativer til disse igjen.

Les mer om dette i denne, denne og denne artikkelen dersom du ønsker, eller spar deg selv litt tid ved å bare fortsette å lese her - vi mener nemlig å ha funnet et enda bedre alternativ.

Vi snakker om Podmailing - en gratis tjeneste uten begrensinger på filstørrelse.

Bygd på BitTorrent

Podmailing er på mange måter som de fleste andre løsninger. Fila du vil sende lastes opp til en server, og derfra kan mottakeren laste den ned - ikke noe nytt der altså. Men faktisk har de også valgt en litt annen vri på sitt tilbud: bruk av BitTorrent-teknologi.

Hva det vi si i praksis skal vi komme tilbake til, men husker du ikke helt hva BitTorrent er burde du lese denne artikkelen om nedlasting med BitTorrent.

For å sende en fil må du først laste ned programvaren (finnes for Windows og Mac), det er altså ikke mulig å laste den opp rett i nettleseren. Men spesielt komplisert er det ikke likevel, med denne installert er det bare å dra den ønskede fila inn i klienten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer