Pointix med lillebror til Pop-Mouse

Pointix har lansert en gratisversjon av sitt svært hendige museprogram Pop-Mouse. Programmet er imidlertid svært redusert i forhold til originalversjonen.

Pointix med lillebror til Pop-Mouse
Publisert

DinSide har tidligere (22/6) beskrevet et hendig, lite program fra Pointix som omskaper musen din til den rene rambo-musen. Nå foreligger også Pop-Mouse i en nedskalert versjon, som gratis kan lastes ned fra Pointix' webside.

Pop-Mouse Lite versjon 3.10 krever 10 MB ledig diskplass, og viser litt av det storebror klarer. Men den har også sine klare begrensninger.

Lillebror har både såkalte borders og glicks, det vil si at når musen henholdsvis føres ut til sidene spretter en meny opp på skjermen, eller når rullende eller sideveis bevegelser utføres med musen utføres en kommando.

Men i motsetning til fullversjonen kan ikke borders og glicks utføres i kombinasjon med kontroll- eller skifttasten. Dermed reduseres fleksibiliteten og mulighetene ganske betraktelig. I tillegg er menyene (spesielt den under borders) på langt nær like anvendelige som i originalversjonen.

Ingen mini-rambo

Flere av menyene som spretter frem kan heller ikke låses til skjermen. Når du klikker et annet sted forsvinner de. Av og til kan det være veldig greit å kunne låse dem, hvis du har mye bruk for en spesiell meny. Du har heller ikke muligheter til å skreddersy kommandoene noe i nærheten av i samme grad som fullversjonen lar deg gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer