Polaroid PDC 2000

Polaroid PDC 2000 mangler LCD-skjerm for å vise bilder og utskiftbare minnekort. Men bildekvaliteten er svært god, så Polaroid er absolutt i stand til å lage gode digitale kameraer. Men på grunn av manglene i den tekniske utrustningen må vi nok vente på neste modell før vi kan gi Polaroid toppkarakter.

Publisert

Svært gode bilder

Vårt standard innendørs testfoto ble svært bra med dette kameraet. Med noen minimale endringer av kontrast og lysstyrke blir bildene ganske enkelt glimrende. Både farger og gjengivelse av detaljer er svært gode. De er riktignok ikke så sylskarpe som Olympus C-1400 L, men kvaliteten er likevel svært god.

Utebildene er ikke fullt så gode. Bildet av kjøpesenteret har feil farge på himmelen, og det er dessuten litt uskarpt. For øvrig er fargene gode.

Konklusjonen er at bildkvaliteten er helt i tetsjiktet, men at det mangler litt på skarphet og fargegjengivelse for å oppnå aller høyeste karakter.

Lite brukervennlig

Polaroid PDC 2000 er et forholdsvis stort kamera. Det er ikke spesielt brukervennlig, men har heller ikke mange funksjoner det er nødvendig å ta stilling til. Det er ingen former for manuell kontroll over selve eksponeringen, og det savnet vi ved flere anledninger. For øvrig er det mulig å justere hvitbalanse etter faste forhåndsinnstillinger (ute, vanlig lampelys og lysrør). Kameraet har også OK blitz innstillinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer