Polaroid Pogo: Kamera med innebygd fotoskriver

Polaroid er tilbake.

Polaroid Pogo: Kamera med innebygd fotoskriver
Publisert
Sist oppdatert

Alle som er oppvokst på 70-tallet har et eller annet forhold til det revolusjonerende Polaroid-kameraet. Selv om billedkvaliteten var så som så, var det en fantastisk opplevelse å knipse bilder og kunne betrakte dem på papir et par minutter etterpå.

Polaroid ble en hit både blant innovatører og åstedsgranskere, men nå har naturligvis tiden for lengst rent ut for den geniale oppfinnelsen.

Grunntanken den samme

Men nå er Polaroid tilbake, denne gangen med Polaroid Pogo, et digitalt lommekamera med innebygd fotoskriver.

I følge produsenten skal det gå maks et minutt fra du har tatt bildet til du har det på papir. Og størrelsen? 5 x 7,5 cm. Litt lite til å ramme inn på veggen altså, men greit nok til mye annet.

Innebygd redigering

Om du vil skrive ut eller ikke er naturligvis helt opp til deg selv. Alle bilder lagres heldigvis på minnekortet, og du må selv trykke på Print-knappen for å få ut papirkopien. Men før du kommer så langt, kan du gjøre enkle redigeringer, klipping og tilføye ramme til bildet, hvis du ønsker det.

Papiret er et spesialpapir med innebygde fargekrystaller. I en spesiell prosess, som innbefatter oppvarming av krystallene, endrer krystallene karakter og skal kunne gjenskape hele fargespekteret, hevder Polaroid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.