Popcorn Hour A-100

Denne lille boksen kan spille av filer fra nettverket - eller streame innhold rett fra Internett. Og putter du inn en harddisk blir den enda mer avansert.

Publisert
Sist oppdatert

For noen av oss høres det kanskje merkelig ut, men ikke alle digger tanken på en stue-PC, og sånn sett finnes det heldigvis flere andre løsninger med høyere WAF (Wife Acceptance Factor) enn å ha en fullblods datamaskin stående permanent i stua.

Er du hovedsaklig ute etter en boks som kan ta opp fjernsynsprogrammer får du gjerne dette fra kanal-langeren din. Vi har for eksempel testet HD PVR-boksen fra Get.

Liker du å slappe av foran TV-en men verken digger sport, reality-serier eller amerikansk sitcom (som i praksis betyr at du kun har Discovery igjen) går du kanskje heller for en boks som kan spille av mediefiler. DSM-510 fra D-Link er et slikt produkt som i det minste lar deg bestemme hva som vises på den nye flatTV-en din.

Men den har selvfølgelig konkurrenter, og en av dem går under navnet Popcorn Hour A-100.

Liten og nett

La oss først ta en grundig kikk på selve spilleren, som for øvrig koster ned mot 1.700,- kroner i nettbutikkene:

Fronten er ikke så veldig spennende, men i tillegg til de to USB-portene har den statuslys. De vitale målene er 27,0 x 13,2 x 3,2 cm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer