Portreplikator for alle PCer

Trenger du en nettverkskontakt, et par høyhastighets USB-porter, PS/2-porter og litt til? Da bør du ta en titt på denne løsningen

Portreplikator for alle PCer
Publisert
Sist oppdatert

High Speed USB2.0 Docking Station fra Sunsway er en ekspansjonsløsning som i utgangspunktet er tiltenkt stasjonære PCer, for å få flere tilkoblingsporter enn det som sitter i PCen i utgangspunktet. Enheten kobles til en eksisterende USB-port, og gir deg 2 USB-porter, 1 parallellport, 1 seriellport, og 2 PS/2-porter (til tastatur og mus). For høyhastighets (USB2.0) kommunikasjon må du allerede ha USB2.0-støtte på PCen.

(fortsetter under reklamen)

Praktisk

For deg som er mye på farten, eller tar PCen med deg når du forlater kontoret, kan løsningen være spesielt egnet. I stedet for å koble nettverkskabel, skriver, skanner, mus, tastatur etc hver gang, holder det nå å koble til én USB-kabel. Dermed har du full kontakt med alle enhetene på et øyeblikk.

Portreplikator for alle PCer


Selv om produktet først og fremst er tiltenkt brukere av bærbare PCer, kan det godt benyttes på en stasjonær PC. Hvis PCen for eksempel står på gulvet, kan du få porter lett tilgjengelig på kontorpulten. Dermed blir det enklere å koble til digitalkamera etc.

High Speed USB2.0 Docking Station distribueres av Norek, og har en veiledende pris på 905 kroner inkl mva. Enklere og rimeligere utgaver uten USB2.0 og nettverk finnes også.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer