Postbox - smart e-post

Imponerende og gratis e-postprogram for Windows og OS X.

Postbox - smart e-post
Publisert
Sist oppdatert

E-post er fortsatt den foretrukne elektroniske kommunikasjonskanalen for de fleste, selv om Facebook og Twitter nå har begynt å melde seg på for alvor.

Stort sett snakker vi om en tjeneste som brukes på én av to måter: enten via web eller som en selvstendig applikasjon du har installert på maskinen.

Mens webversjonens store fordel er at den kan brukes på hvilken som helst maskin uten noe mikkmakk, har en installert applikasjon flere fordeler - blant annet at den er bedre integrert med resten av operativsystemet ditt, slik at du for eksempel kan dra og slippe filer inn i et epostvindu.

Vi har tidligere sett på Mailplane, som gjør at du kan bruke Gmail som en applikasjon, og der det også er støtte for dra-og-slipp av filer. Dagens program har imidlertid langt mer funksjonelt og fungerer mot flere tjenester enn Gmail.

>> Nytt og nyttig i Gmail

POP, IMAP, Gmail, Hotmail og Flickr, Delicious, Facebook...

Det er ikke lite Postbox støtter rett ut av boksen, og det er nettopp dette som gjør den så elegant. For ikke bare kan du koble deg mot de mest kjente webbaserte eposttjenestene; skaperne har også implementert støtte for diverse andre nettjenester som bygger ut programmet til å bli svært omfattende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer