PowerColor Radeon X800 XL

PowerColor Radeon X800 XL
Publisert
Sist oppdatert

Se større bilder her

PowerColor er en av ATIs største produsenter i Europa, og det spennende X800 XL-kortet koster mindre enn noen av GeForce 6800 GT-variantene i denne testen. I tillegg støtter dette kortet video inn og ut, og har dermed flere egenskaper enn GeForce-kortene.

Passer i mini-PC

PowerColor sitt kort krever bare én kortplass og passer dermed fint inn i Mini-PCer. I tillegg støyer det svært lite, men selv om X800 XL-kortene ikke krever ekstra strømkontakt (det får strømmen sin fra PCI Express-sporet) krever akkurat dette kortet det.

Sammen med standardkjøleren fra ATIs referansekort, som ligger midt på treet med hensyn til støyproduksjon, kommer det med to DVI-kontakter og en kombinert Video-inn/ut-kontakt.

Denne kan til og med kombineres med HDTV-apparater for best mulig resultat på flat-TVen, hvis du har en liggende. Det gjør selvfølgelig kortet spesielt egnet til stue-PCer, og er også bra med hensyn til levetiden for kortet - når vi tenker på at HDTV-bølgen snart er over oss.

God bundle

Powercolor sitt X800 XL-kort får også følge av et DVD-program og et spill; i dette tilfellet Hitman Contracts - og det har video-inn-muligheter via en alt-i-ett-kontakt som tar S-video og kompositt-kabler via en overgang. Alt av kontakter følger med i pakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.