PowerColor Radeon X850 Pro

PowerColor Radeon X850 Pro
Publisert
Sist oppdatert

Se større bilder her

Radeon X850 Pro-kortet til PowerColor yter nesten godt nok til å være testens kraftigste kort, men med bare 12 ekseskusjonsenheter blir det ikke nok til å slå Gainward sitt 6800 GT-kort.

Oppgradert 6800-konkurrent

Radeon X850 Pro baserer seg på brikken som kom ut samtidig med GeForce 6800-serien, men lå langt bak i ytelse allerede da. Nå er det et hestehode bak begge GeForce-kortene i testen, men ligger godt foran X800 XL-kortene til tross for at det faktisk har færre eksekusjonsenheter enn disse.

Spørsmålet er om den ekstra ytelsen - knapt 1.000 poeng i 3DMark 03 - er nok til å være verd nøyaktig 600 mer enn Sapphires X800 XL-kort. Sistnevnte har også bedre bundle og støyer mindre, samtidig som dette er testens andre kort som får plass i en mini-PC.

Gode videoegenskaper

I likhet med resten av Radeon-kortene har X850-serien også støtte for HDTV og Video inn/ut, og også her følger det med et spill - Pacific Fighters, som det også blir gjort et poeng av i grafikken på viften, som støyer sånn omtrent nøyaktig nok til ikke å være plagsom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.