Praktisk underholdning for digitalfotografer på tur

Noen reiser mye, tar mange bilder og vil ha minst mulig bagasje. Epson har en boks beregnet på disse, med nogo attåt.

Publisert
Sist oppdatert

Kortlesere for minnekort, med innebygget harddisk, har vært tilgjengelige i mange år. Den første enheten testet vi i 2002, du finner artikkelen her. I 2003 kom det en ny generasjon med USB 2.0, som hadde en langt bedre ytelse i vår test.

Det som manglet på disse og lignende enheter, var muligheten for å se på og rydde opp i de lagrete bildene. Til dette er det behov for et operativsystem og et display, og da er ikke veien lang til flere finesser, som avspilling av lyd og video.

Det første produktet vi testet i denne kategorien var MMV fra Vosonic, som ser ut som en forvokst iPod. Men skjermen på denne var ganske liten, til tross for at størrelsen på selve apparatet.

Nå har Epson kommet på banen med P-2000, som de kaller for Multimedia Storage Viewer.

Egenskaper

Kort fortalt kan P-2000 vise bilder fra minnekort, overføre filene til harddisken og vise dem på intern skjerm eller ekstern TV.

Den kan også spille av video og lyd, og skrive ut bilder direkte til Epson USB Direct-Print kompatible skrivere.

Den typiske bruker er da en aktiv fotograf, som er ute i felten og trenger stor lagringsplass til bilder. Når minnekortet er fullt, settes det i spalten på P-2000 og overføres til harddisken. Så kan minnekortet slettes og er klart for nye bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer