Pressemeldingen fra Philips

NB! Teksten under ble sendt ut i forbindelse med lanseringen av DVP720SA, og er intet uttrykk for DinSides meninger om spilleren:

"Ultra-tynn DVD-Videospiller med multikanals Super Audio CD-avspilling

Philips DVD-Videospiller, DVP720SA, avspiller de fleste plateformatene innen lyd og bilde. I tillegg til DVD Video avspiller den både SACD, Video CD, SVCD, DivX CD-innspillinger, MP3-CD og JPEG foto CD.

Multikanals Super Audio CD-avspilling gir en mer livaktig musikkgjengivelse med større romfølelse. DVP720SA er meget anvendelig med sin kompatibilitet for PC-relaterte innspillinger som DivX-kodede filmer, MP3-musikk og JPEG digitale bilder.

108MHz/12bit video DAC kombinert med ”progressive scan” og komponentutganger gir en helt optimal bildegjengivelse. 4 x oversampling for signalkonverteringen i lyddelen sikrer god lyd.

”Smart”lyd- og bildejusteringer sørger for optimal justering av lyd- og bildeparametrene.

God betjeningskomfort med finesser som zoom, repetering og minne for de fem siste avbrutte avspillingene. Ønsker du å forsette en filmvisning senere, kan DVD-spilleren starte automatisk fra der avspillingen sist ble stoppet, selv om en annen plate har vært spilt i mellomtiden. Dobbel laserpickup sørger for optimal optisk avlesning av alle plateformater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer