Preus Foto (sept 2003)

De aller beste bildene denne gangen var det Preus Foto som stod bak.

Publisert

Preus satser også tungt på å kapre digitalfotografene, og har en oversiktlig og grei webløsning, med blant annet online fotoalbum og JAVA-basert opplasting. Du kan også gjøre enkle korrigeringer i bildene direkte i nettleseren. Totalt sett en bra løsning, men ikke helt på høyde med Eurofoto og FotoKnudsens nettløsninger.

Preus Foto (sept 2003)

Prismessig havner Preus bakerst blant butikkene vi har testet, men forskjellene var små denne gangen. 117 kroner for 25 praktfulle bilder er uansett ikke for mye, synes vi.

Leveringstiden var derimot lang, hele 6 dager tok det før bildene datt ned i postkassa vår. Det er ikke veldig imponerende, med tanke på at både Eurofoto, Digitalbilder.no og FotoKnudsen leverte på to dager.

Flotte bilder

Kvalitetsmessig er bildene fra Preus det nærmeste vi har vært perfekt i våre tester. Fargene er gode, skarpheten er også ivaretatt, og Preus har ikke gått i fellen som blant andre FotoKnudsen og Foto Labo gikk i denne gangen, med å tilføre enkelte bilder for mye skarphet.

En litt raskere levering og litt lavere pris, og Preus hadde vært svært nær "Best i test".

Lenke:
Preus Foto

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer