Prezi - nettets kuleste presentasjonsverktøy?

Plutselig ble Powerpoint SÅ døllt.

Dette er enda mer elegant enn det ser ut.
Dette er enda mer elegant enn det ser ut. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Presentasjonsverktøy finnes det mange av. De fleste Windows-brukere sverger til Powerpoint, de fleste Mac-brukere til Keynote, mens noen også har begynt å bruke Sliderocket, som er en nettbasert variant som vi anbefaler deg å sjekke ut.

Slik unngår du Powerpoint-tabben

Vi har imidlertid også fått øynene opp for Prezi, som velger en litt annen tilnærming på det å holde presentasjon. Her er det nemlig mye som minner om prosessen der man skribler ned ideer på en serviett.

Et stort, blankt ark

For å prøve å forklare, begynner du med helt blankt, gigantisk ark der du kan tegne figurer, skrive tekst, lime inn bilder eller videoklipp. Dette gjør du helt fritt rundt på arket, og alle elementer kan roteres, flyttes og endres i størrelse. Alt foregår i nettleseren din, og du trenger ikke å laste ned noe som helst.

Når du så har fått på plass alt innholdet i presentasjonen, tegner du opp en sti for å definere i hvilken rekkefølge du ønsker å vise de ulike elementene. Presentasjonen kan du vise i fullskjermmodus, og hver gang du trykker, flytter "kameraet" seg til neste element. Det hele er svært elegant og har høy "wow"-faktor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer